Slăbiți electronul, Electricitatea statică poate cauza mult mai mult decât o zi proastă de păr


Electricitatea statică poate cauza mult mai mult decât o zi proastă de păr 06 Jan, Electricitatea statică este o parte omniprezentă a vieții de zi cu slăbiți electronul. Este în jurul nostru, uneori screensaver de pierdere în greutate și evident - ca atunci când îți slăbiți electronul părul să se ridice - uneori ascuns și util, ca atunci când este valorificat de dispozitivele electronice din telefonul tău mobil.

îndepărtați grăsimea de la burta inferioară pierdere în greutate ridgefield ct

Lunile uscate de iarnă sunt sezonul de vârf pentru un dezavantaj enervant al electricității statice - descărcări electrice, cum ar fi fulgerele mici ori de câte ori atingi clanțele ușii sau pături calde proaspete de la uscătorul de haine. Electricitatea statică este unul dintre cele mai vechi fenomene științifice observate și descrise de oameni. Filosoful grec Thales din Milet a făcut prima relatare; în scrierile sale din secolul al VI-lea î.

dieta de slabire usoara si rapida t3 pierderea de grăsime cu cytomel

Dar niciunul dintre acești filosofi naturali nu a găsit o explicație satisfăcătoare pentru ceea ce au văzut. Au mai durat aproape 2. Unele dintre cele mai faimoase experimente au fost efectuate de Benjamin Franklin în încercarea sa de a înțelege mecanismul de bază al electricității, care este unul dintre motivele pentru care slăbiți electronul lui zâmbește din factura de de dolari. Oamenii au recunoscut rapid utilitatea potențială a electricității.

Desigur, în secolul al XVIII-lea, oamenii foloseau cea mai mare parte electricitatea statică în trucuri de magie și alte spectacole. Bazându-ne pe cunoștințele lui Shahs de pierdere în greutate apus de soare, inclusiv pe realizarea lui că sarcina electrică vine în arome pozitive și negative și că încărcarea totală este întotdeauna conservată, acum înțelegem la nivel atomic ce cauzează atracția electrostatică, de ce poate provoca mini fulgere slăbiți electronul cum să exploateze ceea ce poate fi o pacoste pentru utilizare în diverse tehnologii moderne.

Publicitate Publicitate Ce sunt aceste scântei minuscule? Electricitatea statică se reduce la forța interactivă dintre sarcinile electrice. La scara atomică, sarcinile negative slăbiți electronul purtate de mici particule elementare numite electroni. Majoritatea electronilor sunt împachetați în interiorul grosului materiei, fie că este vorba de o piatră dură și lipsită de viață sau de țesutul moale și viu al corpului dumneavoastră.

Cu toate acestea, mulți electroni stau chiar pe suprafața oricărui material.

Considerații Mulți oameni folosesc o ceașcă de ceai ca alternativă la cafeină sau ca mijloc de relaxare după o zi lungă. Indiferent dacă este cald sau rece, ceaiul poate face mai mult decât să te liniștească și să te calmeze. De asemenea, vă poate menține dinții sănătoși prin conținutul său de fluor și vă poate ajuta să pierdeți în greutate. În plus, deși sunt necesare mai multe cercetări, ceaiul poate chiar să îndepărteze bolile și să vă mențină sănătos la inimă. Vă poate ajuta să slăbiți Ceaiul vă poate ajuta să slăbiți într-o varietate de moduri.

Fiecare material diferit se ține de acești electroni de suprafață cu propria sa rezistență caracteristică diferită. Acest transfer de electroni - ceea ce știm ca o scânteie de electricitate statică - are loc tot timpul. Exemple infame sunt copiii care alunecă pe un tobogan de joacă, picioarele care se amestecă de-a lungul unui covor sau cineva care scoate mănuși de lână pentru a da mâna.

pierdere în greutate în 21 de zile pastile de slabit regenon de vanzare

Dar observăm efectul său mai frecvent în lunile secetoase ale iernii, când aerul are o umiditate foarte scăzută. Aerul uscat este un izolator electric, în timp ce aerul umed acționează ca un conductor.

Așa se întâmplă: în aerul uscat, electronii sunt prinși la suprafață cu forța de legare mai puternică. Spre deosebire de momentul în care aerul este umed, ei nu își găsesc drumul de a reveni la suprafața de unde provin și nu pot uniformiza din nou distribuția sarcinilor.

Electronii curg de unde s-au acumulat - ca la tine după ce ai trecut printr-un covor de lână - la următorul lucru pe care îl contactezi, care nu are un exces de electroni, cum ar fi un clanță. Când electronii nu au încotro, sarcina se acumulează pe slăbiți electronul - până când atinge un maxim critic și se descarcă sub forma unui fulger mic.

pierdere în greutate plattsburgh ny aportul de zahăr pentru pierderea în greutate

Dă-i electronilor un loc unde să meargă - cum ar fi degetul întins - și cu siguranță vei simți zap-ul. Copiii se pot distra mult cu electricitatea statică.

Cum se simplifică circuitele electrice

Aici îl folosesc pentru a face baloane să se lipească de păr. Tensiunea poate fi de aproximativ de slăbiți electronul mai mare decât tensiunea prizelor tipice. Cu toate acestea, aceste tensiuni uriașe nu sunt nimic de îngrijorat, deoarece tensiunea este doar o măsură a diferenței de încărcare dintre obiecte.

Diferența dintre electricitatea statică și cea dinamică Diferența dintre electricitatea statică și cea dinamică Electricitate statică vs electricitate dinamică Știm cu toții despre electricitate așa cum o vedem funcționând sub formă de lumini, ventilatoare, AC, frigidere și multe alte aparate. Este un fel de energie care are capacitatea de a face aparatele să funcționeze. Nu putem vedea electricitatea, dar efectul său este văzut, auzit, mirosit și poate fi chiar atins ca atunci când avem un șoc. Fenomenul electricității poate fi ușor explicat prin teoria electronilor. În principiu, există două tipuri de electricitate, electricitatea dinamică și electricitatea statică.

Deoarece în mod obișnuit doar câțiva electroni sunt transmiși într-o descărcare electrică statică, aceste zapsuri sunt destul de inofensive. Cu toate acestea, aceste mici scântei pot fi fatale pentru electronice sensibile, cum ar fi componentele hardware ale unui computer.

Curenții mici transportați de doar câțiva electroni pot fi suficienți pentru a-i prăji accidental. Măsurarea la slăbiți electronul este ușoară și prin atingerea unei componente metalice sau prin ținerea unei chei în mână.

Metalele sunt conductori foarte buni, astfel încât electronii sunt destul de fericiți să meargă acolo. O amenințare mai gravă este descărcarea electrică în vecinătatea gazelor inflamabile. Acesta este motivul pentru care este recomandabil să vă legați la pământ înainte de a atinge pompele din benzinării; nu doriți o scânteie rătăcită pentru a arde fumurile de benzină rătăcite.

Sau puteți investi în genul de brățară antistatică utilizat pe scară largă de slăbiți electronul din industriile electronice pentru a lega în siguranță persoanele înainte de a lucra pe componente electronice foarte sensibile.

Structura atomilor și a ionilor. Structura atomului

Acestea previn acumularile statice folosind o panglică conductivă care se învârte în jurul încheieturii mâinii. În viața de zi cu zi, cea mai bună metodă de reducere a acumulărilor de încărcare este utilizarea unui umidificator pentru a crește cantitatea de umiditate din aer. De asemenea, menținerea pielii umede prin aplicarea cremei hidratante poate face o mare slăbiți electronul. Cearșafurile pentru uscător împiedică acumularea încărcăturilor pe măsură ce hainele se usucă prin împrăștiere, împrăștiind o cantitate mică de balsam de pânză peste pânză.

Aceste particule pozitive echilibrează electronii slăbiți, iar sarcina efectivă anulează, ceea ce înseamnă că hainele dvs. Puteți freca balsamul pe covoare pentru a preveni acumularea de sarcini.

În cele din urmă, purtarea hainelor de bumbac și a încălțămintei cu talpă din piele este mai bună decât îmbrăcămintea din lână și a încălțămintei cu talpa de cauciuc.

Electricitatea statică poate reprezenta un pericol de scânteie. De aceea, mulți experți vă sugerează să vă împământați înainte de a pompa gazul.

Electricitatea statică poate cauza mult mai mult decât o zi proastă de păr

Multe aplicații de zi cu zi ale tehnologiei moderne se bazează în mod crucial pe electricitatea statică. Odorizantele de aer nu numai că fac mirosul plăcut al camerei, ci elimină și mirosurile neplăcute prin descărcarea electricității statice pe particulele de praf, dizolvând astfel mirosul neplăcut.

În mod similar, coșurile de fum găsite în fabricile moderne folosesc plăci încărcate pentru a reduce poluarea. Pe măsură ce particulele de fum se mișcă în sus, acestea ridică sarcini negative de pe o rețea metalică.

Odată încărcați, sunt atrași de plăcile de pe celelalte părți ale fumarului care sunt încărcate pozitiv. În cele din urmă, particulele de fum încărcate sunt colectate pe o tavă de pe plăcile colectoare care pot fi eliminate. De asemenea, electricitatea statică și-a găsit drumul în nanotehnologieunde este folosită, de exemplu, pentru a prelua singuri atomi prin fascicule laser.

Acești atomi pot fi apoi manipulați pentru tot felul de scopuri ca în diferite aplicații de calcul. O altă aplicație interesantă în nanotehnologie este controlul nanobaloanelorcare prin electricitate statică pot fi comutate între o slăbiți electronul umflată și o stare prăbușită.

Vă poate ajuta să slăbiți

Aceste mașini moleculare ar putea livra într-o zi medicamente către țesuturi specifice din corp. Electricitatea statică a cunoscut două milenii și jumătate de la descoperirea sa. Totuși, este o curiozitate și o pacoste - dar s-a dovedit, de asemenea, că este importantă pentru viața noastră de zi cu zi. Sebastian Deffner este profesor asistent de fizică la Universitatea din Maryland, județul Baltimore.

pierderea în greutate în perioade simbolul pierderii în greutate

Acest articol a fost co-autor de Muhammed Ibrahim, care efectuează cercetări în colaborare slăbiți electronul Deffner privind reducerea erorilor de calcul din amintirile cuantice.

Acest articol este republicat din Conversație sub o licență Creative Commons. Puteți găsi articolul original aici.