Lipidoslim prospect


Incredere - 0,77 Anticipare - 0,33 Cu un grad ridicat de polaritate emotionala pozitiva, opiniile despre capsulele de slabit LipidioSlim de la Naturalis exprima ca si sentiment vizibila, increderea.

lipidoslim prospect

Potrivit informatiilor din prospect LipidoSlim este un supliment alimentar care contine in compozitie crom lipidoslim prospect extracte din fructe de Zmeur, cu continut ridicat de cetone, de Portocal-amar si de AcaiFrunze ceai verde si seminte Guarana care au urmatoarele actiuni: Extractul din fruncte de Zmeur ajuta la eliminarea apei lipidoslim prospect organism Extractul de portocala amara sustine metabolismul lipidelor si al carbohidratilor si ajuta la mentinerea greutatii corporale normale.

Portocala amara are efecte asupra scaderii in greutate iar din acest motiv, este inclusa in multe suplimete pentru controlul greutatii.

Dormax, tratament pentru somn odihnitor si pentru dimineti fara oboseala

Extractul de seminte de Guarana sustine metabolismul grasimilor si ajuta la controlul greutatii corporale, intareste sistemul imunitar si reduce oboseala. Extractul din fructe de Acai contribuie la completarea necesarului de vitamine si minerale eliminate din organism odata cu apa excedentara.

lipidoslim prospect

Fructele de acai sunt una dintre cele mai bogate surse de antioxidanti de pe planeta, o singura boaba continând de zece ori mai multi antioxidanti decât strugurii, si de doua ori mai multi decat afinele. Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor si la mentinerea nivelurilor de glucoza din sange.

lipidoslim prospect

Mod de utilizare LipidioSlim numai pentru adulti : cate 1 comprimat administrat de 2 ori pe zi. Capsulele se inghit intregi, cu o cantitate suficienta de lichid. Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

lipidoslim prospect